Miljövänlig el

Besök

Alltid

Den stora fördelen med att välja elbolaget Alltid utöver att de faktiskt erbjuder miljövänlig el är att de dessutom har en flatrate. Det betyder att du varje månad betalar samma belopp på din elräkning oavsett förbrukning. Något som gör att du får mer pengar över till annat och dessutom hjälper miljön då det är miljövänlig el.

Alltid har även ett bonusprogram dock inte som annars är vanligt efter hur mycket man konsumerar utan tvärtom efter hur lite man faktiskt konsumerar. Så genom att minska sin elförbrukning så kommer man även att få en bonus utöver att man faktiskt är miljövänlig.

Det här erbjuder Alltid sina kunder

Alltid erbjuder sina kunder ett elavtal med en flatrate oavsett om du bor i en villa eller i ett hus. På det sättet kan du enkelt planera din ekonomi på ett sätt som annars inte varit möjligt med något annat elavtal.

Alltid erbjuder dessutom ett bonusprogram för att få sina konsumenter att sluta slösa med el och då premierar människor och hushåll som tar sitt ansvar för miljön på allvar. Något vi på Miljövänligel.com tycker är helt fantastiskt.