Varje person som lever på jorden kan göra något för att vår värld ska bli renare och vår miljö bättre. Då hav och sjöar fylls med plast och annat skräp så kan man som privatperson plocka upp det skräp man ser och slänga i en papperskorg.

Man kan se till att sortera sitt skräp och lämna in så mycket som möjligt för återvinning. Allt man gör kan egentligen leda till att världen blir renare och en bebolig sådan för våra barn och barnbarn.

Att själv avstå från att slänga skräp i naturen är en liten sak som alla kan göra. Samma sak gäller med cigarettfimpar och annat skräp som man faktiskt kan samla upp och slänga i närmaste papperskorg.

Genom att göra små saker så kan man göra världen bättre för alla oss som bor på den. Men eftersom vi på Miljövänligel.com främst är inriktade på just miljövänlig el så kan man gå över till just miljövänlig el för att minska sin påverkan på miljön.

Då kan man titta på tv utan att känna att man samtidigt förpestar miljön för de andra som bor på planeten. För i längden så kommer det vara sådana små saker som påverkar mer än vad alla regeringar och avtal kommer att göra då det till stor del handlar om att människor ska vara medvetna om hur de påverkar miljön och hur de kan minska den påverkan.

Vilket inte är så svårt som många tror då det alltid finns saker och ting man kan göra för att göra världen renare. Något som man själv drar nytta av men som även påverkar livskvaliteten för miljontals andra som bor i Sverige.