Besök

Nordic Green Energy

Nordic Green Energy var först i Sverige med 100 % grön el och företaget erbjuder även en prisgaranti. Man kan som kund hos Nordic Green Energy även välja vilken typ av miljövänlig el som man faktiskt vill få levererad i sitt eluttag. Oavsett om det är vindkraft, vattenkraft eller solkraft så kan man hos Nordic Green Energy få möjligheten att faktiskt själv välja vilken typ av miljövänlig el man vill stödja.
Redan år 2000 hade Nordic Green Energy gått över till 100 % grön el men moderbolaget som ligger i Norge har sålt förnybar el ända sedan 1898. Så man måste nog säga att det här är ett miljövänligt elbolag som i över 100 år har försett sina konsumenter med möjligheten att minska påverkan som elproduktionen har på miljön.

Det här erbjuder Nordic Green Energy sina kunder

Rörligt elpris. Ett elavtal som följer de toppar och dalar som elmarknaden ständigt går igenom under ett år. Billigare under sommaren och dyrare på vintern likt alla andra elbolag som har rörliga elpriser.
Fast elpris. Väljer man som kund fast elpris så betalar man samma pris för elen oavsett hur marknaden rör på sig. Fördelen man får med att välja fast elpris är att man inte riskerar att det blir svindyrt på vintern. Dock betalar man i snitt lite mer under vissa månader än om man valt rörligt elpris.
Vintersäkring. Väljer man vintersäkring så får man redan innan vintern börjar reda på vilken elpris man som kund kommer behöva att betala under vintermånaderna.